Компании

все компании

США активно інвестують у розробку захисту від гіперзвукової зброї

22 серпня 2022 року, 18:59
Американська адміністрація приділяє велику увагу та інвестує у роботи зі створення засобів протидії гіперзвуковій зброї, заявила журналістам перший заступник міністра оборони США Кетлін Хікс.

"Ми справді інвестуємо у протидію гіперзвуку, тому що ми хочемо бути впевнені, що зможемо захиститися від інших, використовуючи гіперзвукові можливості", - сказала вона. Чиновник додала: "Ми дуже старанно працюємо над цим, і я справді думаю, що у нас є реальні багатообіцяючі зрушення щодо гіперзвукових програм США".

За її словами, США розробили концепцію ефективного застосування гіперзвуку, "вона відрізняється від того, як, на нашу думку, китайці чи росіяни дивляться на те, як вони використовуватимуть гіперзвукові можливості".

У відповідь на заяву одного з журналістів, що "у міністерстві оборони, включаючи Вас, говорили про ризик відставання, коли справа доходить до гіперзвукових технологій", замміністра сказала: "Я про відставання не говорила". Хікс відмовилася наводити подробиці, заявивши, що "не хоче говорити про це з відомих причин".




Просмотров: 548
Другие новости