Компании

все компании

Британська актриса представила першу ляльку Барбі зі слуховим апаратом

22 серпня 2022 року, 12:53
Актриса британської мильної опери “Жителі Іст-Енду” Роуз Ейлінг-Елліс, яка має проблеми зі слухом, представила першу ляльку Барбі зі слуховим апаратом.

Роуз бере участь у кампанії “Роза, Барбі та друзі”, до якої входить ряд інших різноманітних ляльок - Кен з вітіліго, ляльки з протезом кінцівки та інвалідним візком. Випуском ляльок займається американська компанія Mattel – виробник іграшок.

Актриса, яка не чує від народження, розповіла, як вона малювала слухові апарати для своїх Барбі, коли була дитиною, щоб вони були схожі на неї.

"Для дітей дуже важливо бачити себе в іграшках, з якими вони грають", - сказала вона. "Тому я дуже рада, що Mattel випускає більше ляльок, які спонукають дітей радіти своїм відмінностям і приймати їх", - додала Роуз. Виявляється, перед створенням такої іграшки компанія Mattel проконсультувалася із фахівцями про те, як краще зобразити слухові апарати. Розі Егглстон, менеджер з питань участі в Національному суспільстві глухих дітей, сказала, що організація рада випуску нової ляльки і назвала таку подію "справді позитивним кроком на шляху до інтеграції". "Вона дасть усім дітям набагато ширше розуміння різноманітності оточуючих людей і відкриє вікно у світ глухих", - зазначила Розі.

Минулого місяця у серії Барбі представили ляльку британського приматолога Джейн Гудолл, а у квітні компанія випустила ляльку із зображенням королеви.




Просмотров: 560
Другие новости