Компании

все компании

Де і як у Києві вигідно продати автомобіль?

14 серпня 2022 року, 14:00

Продаючи авто вперше, мало хто припускає, з якими проблемами доведеться зіткнутися. На думку експертів, в Україні з кожним роком стає все складніше продати б/в автомобіль.

Ось основні складності, які виникають при приватному продажу автомобіля через інтернет чи іншим способом:

 - необхідність розміщувати оголошення на багатьох ресурсах, оскільки пост на одному, навіть найпопулярнішому, значно знижує шанси на продаж;

 - невизначеність з термінами продажу, деякі автомобілі важко продаються протягом року;

 - фінансові вкладення в авто, витрати на чищення салону, усунення дрібних дефектів, чим кращий товарний вигляд, тим дорожче можна продати;

 - Складнощі з встановленням ціни - без фахівця визначити ринкову вартість машини практично неможливо.

 

Одночасно з приватними оголошеннями в Інтернеті можна знайти пропозиції автовикупу в Києві. Автовикуп позбавлений перелічених вище складнощів і дозволить здійснити правочин у терміновому порядку.

 Основні особливості автовикупу

Згідно з сучасними опитуваннями, все більше власників уживаних автомобілів готові у разі потреби продати авто за допомогою автовикупу. Такий спосіб зручний у першу чергу тим, що не вимагає додаткових вкладень і може швидко вирішити проблему.

Автовикуп – це прерогатива офіційних компаній, які здійснюють оцінку, викуп та інші сервісні послуги (наприклад, обмін на інше авто). Хороша та надійна компанія, що пропонує автовикуп у Києві чи іншому регіоні України має працювати на таких умовах:

1. Легальна угода, обов'язково через договір купівлі-продажу транспортного засобу;

2. Чесна оцінка: визначення ринкової вартості ціни з урахуванням усіх деталей та нюансів щодо авто;

3. Робота з великим списком категорій авто, включаючи не тільки будь-які моделі та марки, а й проблемні випадки: після ДТП, кредитні та інше;

4. Надання безкоштовних консультацій на будь-якому етапі співробітництва, навіть після першого дзвінка;

5. Сервісні послуги для комфортної угоди: безкоштовний виїзд до клієнта, безкоштовний огляд та експертиза.

 

Розглядаючи подібні компанії з автовикупу, можна звернути увагу до організації з широким територіальним охопленням. Наприклад, ShopAvto https://shopavto.com/vykup-avto-kiev/, велика компанія з більш ніж 10-річним досвідом, має безліч філій у всіх областях країни. Офіційна угода, разом з оцінкою та виплатою грошей, відбувається протягом дня, а час та місце зустрічі клієнт вибирає на власний розсуд. Крім викупу, компанія має свою базу автомобілів і готова запропонувати хороший вибір на вигідний обмін авто.


теги: авто



Просмотров: 314
Другие новости