Компании

все компании

Долар США не демонструє суттєвих коливань щодо основних валют у п'ятницю

12 серпня 2022 року, 10:46
Долар США не демонструє суттєвих коливань щодо основних валют під час торгів у п'ятницю.

ICE індекс, що розраховується, що показує динаміку долара щодо шести валют (євро, швейцарський франк, ієна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), піднімається в ході торгів на 0,02%, ширший індикатор WSJ Dollar Index опускається на 0,02%.

При цьому протягом тижня доларовий індекс може продемонструвати зниження більш ніж на 1%.

Пара євро/долар о 8:51 мск торгується на рівні $1,0320 порівняно з $1,0321 на закриття ринку у четвер. Вартість фунта зменшується на 0,03%, до $1,2195 проти $1,2199 на закриття попередньої сесії. У парі з ієною курс американської валюти становить 133,14 єни проти 133,01 єни напередодні.

Тиск на долар цього тижня в тому числі опубліковані в середу статистичні дані про динаміку споживчих цін у США в липні, які змусили учасників ринку припустити, що Федеральна резервна система (ФРС) США посилюватиме грошово-кредитну політику менш агресивними темпами. Тим часом, низка представників керівництва ФРС дали зрозуміти, що регулятор не планує припиняти підвищувати ставку в найближчій перспективі.

Так, глава Федерального резервного банку (ФРБ) Сан-Франциско Мері Дейлі в інтерв'ю газеті Financial Times сказала, що ФРС ще зарано "оголошувати про перемогу" у боротьбі з високою інфляцією, незважаючи на оптимістичні дані про динаміку споживчих цін у Штатах у липні.




Просмотров: 288
Другие новости