Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США піднімаються у четвер

11 серпня 2022 року, 20:47
Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США піднімаються у четвер, інвестори оцінюють квартальні звітності та макроекономічні статдані.

Як стало відомо зі звіту міністерства праці, кількість американців, які вперше звернулися за допомогою з безробіття, минулого тижня збільшилася на 14 тис. і досягла 262 тис. осіб.

Згідно з переглянутими даними, тижнем раніше показник становив 248 тис., а не 260 тис., як повідомлялося до цього.

Аналітики в середньому очікували на підвищення до 264,4 тис. порівняно з раніше оголошеним рівнем попереднього тижня, повідомляє агентство Bloomberg. Підтримку ринку, як і раніше, надають оприлюднені напередодні дані, що вказали на уповільнення інфляції в Штатах у липні до 8,5% з 9,1% з 9,1% у червні, коли показник оновив максимум за останні 40 років. Аналітики в середньому очікували на менш суттєве уповільнення інфляції, до 8,7%.

"Інвестори явно перебувають у піднесеному настрої після даних про інфляцію, що відчувається на всіх ринках", - зазначив старший аналітик Oanda Крейг Ерлам.

Ринкова вартість Walt Disney Co. (SPB: DIS) підскочила на попередніх торгах на 9,6% після того, як найбільша у світі компанія у сфері розваг та медіа залучила до стрімінгового сервісу Disney+ більше, ніж очікувалося, передплатників у третьому фінансовому кварталі. Загальна кількість стрімінгових клієнтів (включаючи сервіси ESPN+ та Hulu) досягла 221 млн. Таким чином, Disney випередила основного конкурента Netflix, який завершив червень з 210,67 млн ​​передплатників, зазначає MarketWatch.

Ціна паперу Boeing Co. (SPB: BA) зростає на 0,9% на новини, що компанія поставила перший за рік літак 787 Dreamliner, його отримає авіакомпанія American Airlines Group (SPB: AAL). Капіталізація American Airlines зростає на 1,9%.

Акції американського розробника маркетингового програмного забезпечення AppLovin Corp. подешевшали на 6% після того, як компанія прозвітувала про результати за другий квартал і погіршила річний прогноз. US Foods Holding (SPB: USFD), один з найбільших виробників продуктів харчування в США, збільшив чистий прибуток і виручку в минулому фінкварталі, причому виручка перевищила очікування аналітиків.

Ціна паперів компанії зростає на 1,2%. Вартість акцій iStar Inc., що працює у сфері нерухомості, дешевшає на 2,8% на новини про злиття з конкуруючою Safehold Inc. У рамках операції вартість iStar була оцінена на рівні $1,57 млрд. Папери Safehold дешевшають на 4,5%.

Капіталізація Cardinal Health (SPB: CAH) знижується на 3,2%. Один із провідних американських дистриб'юторів лікарських препаратів Inc. у минулому фінкварталі отримав скоригований прибуток нижче за прогноз ринку. Котирування вересневих ф'ючерсів на індекс Dow Jones до 15:33 за київським часом збільшилися на 0,73% і склали 33504 пунктів. Ф'ючерси на Standard & Poor's 500 підвищилися на 0,65%, до 4237,25 пунктів, ф'ючерси на Nasdaq 100 - на 0,67%, до 13482 пунктів.

По материалам: Bloomberg и MarketWatch





Просмотров: 263
Другие новости