Компании

все компании

Ціни на нафту слабо знижуються у вівторок

9 серпня 2022 року, 10:28
Ціни на нафту слабо знижуються під час ранкових торгів у вівторок після зростання на день раніше.

Вартість жовтневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:15 мск у вівторок становить $96,43 за барель, що на $0,22 (0,23%) нижче за ціну на закриття попередньої сесії. За підсумками попередніх торгів, ці контракти зросли в ціні на $1,73 (1,8%), до $96,65 за барель.

Ціна ф'ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) становить до цього часу $90,53 за барель, що на $0,23 (0,25%) менше від підсумкового значення попередньої сесії.

На час закриття ринку в понеділок вартість цих контрактів зросла на $1,75 (2%), до $90,76 за барель. Ринок, найімовірніше, у ході основних торгів у вівторок зосередиться на перспективах досягнення угоди між США та Іраном щодо ядерного питання, що може звільнити додаткові барелі нафти, заявили аналітики ANZ.

Напередодні західні ЗМІ повідомили, що дипломати ЄС склали проект фінального тексту документа з відновлення ядерної угоди з Іраном і вважають, що тепер сторони мають ухвалити остаточне рішення.

Крім того, інвестори стурбовані ситуацією з боку попиту. Незважаючи на те, що попит на нафту в Китаї почав підвищуватися, імпорт енергоресурсу в країну, як і раніше, залишається на низьких рівнях через обмеження, що зберігаються, пов'язані з поширенням коронавірусу, йдеться також в ринковому коментарі ANZ.

Китай імпортував 8,79 млн барелів нафти на добу в липні, що більше ніж червневий показник, що виявився мінімальним за чотири роки, але на 9,5% менше, ніж у липні 2021 року, показали в понеділок дані китайської митниці.

теги: нафта



Просмотров: 328
Другие новости