Компании

все компании

"Черкасиобленерго" завершило реорганізацію та модернізацію "Уманських енергетичних мереж"

7 серпня 2022 року, 11:48
ПАТ "Черкасиобленерго" завершило процес реорганізації п'яти своїх філій, об'єднавши їх у відокремлений структурний підрозділ "Уманські енергетичні мережі" (ВСП УЕМ), повідомив голова правління компанії Олег Самчук.

"Завдяки реорганізації вдалося оптимізувати кількість управлінського персоналу, персоналізувати відповідальність менеджменту, підвищити професіоналізм співробітників та ефективність діяльності підрозділів. Ліквідація дублювання функцій, делегування певних повноважень з центрального офісу компанії до "Уманських енергетичних мереж" прискорить прийняття управлінських рішень", – сказав Сам. наведено у релізі компанії в п'ятницю.

Він підкреслив, що оператор системи розподілу в результаті реорганізації очікує на підвищення показника SAIDI.

За словами директора УЕМ Сергія Ченчика, об'єднання транспортної служби, централізація складських запасів одночасно із запровадженням автоматизованого обліку матеріалів та обладнання дозволило суттєво прискорити виконання планових робіт та усунення аварійних ситуацій.

За даними компанії, УЕМ, до якого увійшли Жашківська, Христинівська, Маньківська, Монастирищенська та власне філія "Уманські енергетичні мережі", – найбільший у компанії підрозділ, у якому працює п'ята частина всіх її співробітників. При цьому про скорочення персоналу не йдеться – підрозділ обмежиться тим, що не заповнюватиме існуючі вакансії.

Як повідомляється, у рамках модернізації створено новий сучасний сервісний центр УЕМ за принципом "єдиного вікна".

Ключовим напрямком модернізації стала реконструкція диспетчерської служби, яка включала зокрема реконструкцію диспетчерського щита, встановлення сучасного високотехнологічного обладнання, а також капітальний ремонт центральної зали та кабінетів.

Ченчик переконаний, що це дозволило суттєво підвищити продуктивність праці диспетчерів, зменшити період реагування на аварійні ситуації, прискорити усунення аварійних ситуацій у розподілення електроенергії населенню та непобутовим споживачам.

Як повідомлялося, на початку 2022 року 46% акцій "Черкасиобленерго" передано від Фонду держмайна України до Міністерства енергетики. Ще 25% акцій перебувають в управлінні ПрАТ "Українська енергозберігаюча сервісна компанія" ("УкрЕСКО").




Просмотров: 533
Другие новости