Компании

все компании

Нафтові котирування помірно знижуються у середу

3 серпня 2022 року, 11:02
Нафтові котирування помірно знижуються під час ранкових торгів у середу, ринок чекає на підсумки засідання ОПЕК+.

Вартість жовтневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:16 мск у середу становить $110,2 за барель, що на $0,34 (0,34%) нижче за ціну на закриття попередньої сесії. За підсумками торгів у вівторок ці контракти зросли у ціні на 51 цент, до $100,54 за барель.

Ціна ф'ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) становить до цього часу $94,12 за барель, що на $0,30 (0,32%) менше від підсумкового значення попередньої сесії.

До закриття ринку у вівторок вартість цих контрактів збільшилася на 53 центи, до $94,42 за барель. Чергове засідання міністрів країн ОПЕК+ відбудеться у середу. Очікується, що коаліція підтвердить рівень збільшення видобутку нафти у вересні, незважаючи на заклики США активніше нарощувати виробництво.

"Ймовірність, що вони оголосять про збільшення видобутку, залишається низькою – на тлі невизначеного економічного прогнозу та ознак слабкості з боку попиту", – йдеться в аналітичній записці експертів ANZ Research.

Також учасники ринку реагують на дані Американського інституту нафти (API), які вказали на зростання запасів нафти в США минулого тижня на 2,2 млн. барелів, хоча аналітики очікували скорочення на 600 тис. барелів. Офіційний звіт Міненерго США буде оприлюднено у середу.




Просмотров: 330
Другие новости