Компании

все компании

Нацбанк анулював усі ліцензії СК "АСКО-Медсервіс"

31 липня 2022 року, 20:30
Національний банк України 26 липня 2022 року застосував до страхової компанії ПрАТ "СК "АСКО-Медсервіс" (Київ) міру впливу у вигляді анулювання всіх ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг у сфері страхування, повідомляється на сайті регулятора.

За даними НБУ, причиною такого рішення стала відмова компанії у проведенні позапланової перевірки, яка була призначена у першій половині лютого цього року.
Фахівцями Департаменту інспектування Національного банку встановлено та зафіксовано факти відмови у проведенні перевірки.

"Страховик не забезпечив надання інформації, пояснень, документів, копій документів з предмету перевірки, а також не надав доступу до інформаційних систем. Це унеможливило здійснення Національним банком позапланової інспекційної перевірки ПрАТ "СК "АСКО-Медсервіс", – наголошується в повідомленні.

Рішення про застосування заходу набуло чинності 27 липня 2022 року.

Як повідомлялося, у 2021 році за заявою компанії у неї було відкликано ліцензію на обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Як повідомлялося, СК "АСКО-Медсервіс" засновано у 1993 році шляхом реорганізації СК "АСКО-Житомир Лтд.". Пріоритетними напрямами є транспортне та майнове страхування, страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та інші обов'язкові види страхування.

Статутний капітал страховика становить 25,2 млн. грн.




Просмотров: 382
Другие новости