Компании

все компании

"Сентравіс" відновив своє виробництво у Нікополі

26 липня 2022 року, 10:10
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., відновило виробничий процес після його припинення минулого тижня через обстріли російськими окупантами м.Нікополь.

"Минулого тижня ми призупинили виробництво через напружену ситуацію в Нікополі. Обстріл м.Нікополь, на щастя, зупинився. Співробітники "Сентравісу" не постраждали. Виробниче обладнання не пошкоджене. Сьогодні команда компанії прийняла рішення відновити виробництво", - повідомив директор з продажам (Chief Sales Officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам у понеділок.

За його словами, виробництво працює в одну зміну.

У свою чергу, менеджери з продажу продовжують приймати замовлення.

"Ми дотримуємося всіх заходів безпеки", - підкреслив Атанасов.

Як повідомлялося, "Сентравіс" минулого тижня продовжував відвантажувати продукцію попри припинення виробництва. При цьому постачання заготовок на підприємство було стабільним.

"Сентравіс" - один із найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований у 2000 році. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.). Входить до топ-10 світових гравців, постачає труби більш ніж у 70 країн світу з різних регіонів, зокрема компаніям Thyssenkrupp, Buhlmann, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen.

На підприємстві до російської агресії працювало понад 1400 осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних та торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени родини Атанасових.

У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 502
Другие новости