Компании

все компании

BlackRock придбала виробника газу із харчових відходів Vanguard Renewables за $700 млн

21 липня 2022 року, 14:34
Американська інвесткомпанія BlackRock Inc., найбільша у світі за обсягом активів під управлінням, придбала компанію Vanguard Renewables, яка займається виробництвом природного газу, що відновлюється.

Угода оцінюється в $700 млн, BlackRock може інвестувати ще понад $1 млрд на розширення Vanguard Renewables, пише газета The Wall Street Journal із посиланням на обізнані джерела.

 Vanguard Renewables виробляє відновлюваний природний газ із харчових відходів та коров'ячого гною та співпрацює з фермерами та виробниками продуктів харчування. Компанія постачає природний газ представникам енергетичного сектора, зокрема Dominion Energy Inc. та Enbridge Inc. Компанія в тому числі має на меті ввести в експлуатацію понад 100 установок для анаеробного зброджування, що використовуються при виробництві відновлюваного природного газу з органічних джерел, на території США до 2026 року.

Vanguard Renewables входить до числа компаній, які роблять внесок в обмеження шкідливих викидів метану і перетворять їх на відновлювані енергоресурси, пише WSJ. Компанія була заснована у 2014 році і є одним із найбільших представників у своїй сфері.

BlackRock купує Vanguard Renewables у інвесткомпанії Vision Ridge Partners LLC через фонд, керований підрозділом diversified infrastructure, який інвестує у різні проекти у сфері відновлюваної енергетики. Директор підрозділу Марк Флоріан сказав, що фонд відданий прискоренню зростання та розвитку Vanguard Renewables.

Акції BlackRock під час попередніх торгів дорожчають на 4,1%.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 361
Другие новости