Компании

все компании

NOVUS відновлює роботу магазину в ТРЦ Retroville на Виноградарі

19 липня 2022 року, 13:58
Супермаркет NOVUS відновлює роботу магазину у ТРЦ Retroville на Виноградарі у п'ятницю, 22 липня, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у компанії.

"22 липня о 10 ранку відчиняємо двері покупцям. Кожне відкриття для нас особливо, адже це маленький крок до великого відновлення країни. А відновлення нашого флагманського магазину NOVUS у Retroville – значний крок", - сказали у прес-службі.

У компанії повідомили, що у відновленому магазині працюватимуть всі улюблені формати, включаючи відділи власного виробництва, Острів майстра шоколаду, кафе The Lunch з більш ніж сотнею посадкових місць та ін.

ТРЦ Retroville у Подільському районі Києва 20 березня потрапив під обстріл російських окупантів. Було пошкоджено один із входів у ТЦ, офісну будівлю та фітнес-центр.

ТРЦ Retroville на просп. Правди, 47 на Виноградарі у Києві відкрився 29 травня 2020 року. Розвитком проекту будівництва займалася група BT Invest, зокрема інвестиційно-девелоперська компанія Stolitsa Group, що входить до неї. Загальна площа дворівневого МФК Retroville по просп. Правди, 47 складає 122,7 тис. кв. м, у тому числі 11,1 тис. кв. м займає БЦ класу "B", а 80,7 тис. кв.

ТОВ "Новус Україна" створено у 2008 році, у тому ж році відкрито перший супермаркет Novus у країні. Розвитком мережі супермаркетів Novus займається компанія BT Invest (Литва), створена у 2008 році колишніми акціонерами компанії "Сандора" Раймондасом Туменасом та нині покійним Ігорем Беззубом. Станом на червень 2022 року мережа в Україні налічує понад 70 магазинів.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців на липень 2021 року, власником із часткою 100% у статутному капіталі ТОВ було ЗАТ "Консул Трейд Гаус" (Вільнюс, Литва). Кінцевими бенефіціарами вказані Марина Познякова, Агне Рузгієна, Раймондас Туменас.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 325
Другие новости