Компании

все компании

Киргизія та компанія A-Hid домовилися про проектування малих ГЕС

19 липня 2022 року, 17:17

Киргизія домовилася з угорською компанією A-Hid про проектування малих ГЕС, повідомляє у вівторок прес-служба киргизького кабміну.

"Розвиток та будівництво малих ГЕС - один із пріоритетних напрямків у роботі кабінету міністрів. Ми готові до реалізації проектів, у тому числі в галузі малої гідроенергетики, які дозволять створити умови для забезпечення енергетичної незалежності Киргизії", - сказав глава кабміну Акилбек Жапаров на зустрічі з виконавчим директором угорської компанії A-Hid Ласло Салом.

Під час зустрічі підписано угоду про співпрацю між міністерством економіки та комерції Киргизії, Угорсько-киргизьким фондом розвитку та компанією A-Hid.

Згідно з підписаною угодою, буде проведено дослідження для відбору найперспективніших створів під будівництво малих ГЕС з подальшою розробкою попереднього техніко-економічного обґрунтування самих об'єктів малої енергетики. У рамках угоди також буде вивчено питання фінансування проектів із використанням можливостей фонду.

Угорсько-киргизький фонд розвитку здійснює пільгове кредитування самоокупних проектів у пріоритетних секторах економіки. Його статутний капітал становить $16 млн.





Просмотров: 391
Другие новости