Компании

все компании

Ш/в "Покровське" "Метінвеста" ввело в експлуатацію нову лаву

17 липня 2022 року, 15:00
Найбільший в Україні виробник коксівного вугілля ПрАТ "Шахтоуправління "Покровське" (Донецька обл.), що входить до групи "Метінвест", ввело в експлуатацію нову лаву.

"13 південну лаву блоку 10 ш/у "Покровське" введено в експлуатацію. Звідти на-гора шахтарі "Метінвест Покровськвугілля" вже піднімають перші тонни чорного золота. Лаву відпрацьовує колектив ділянки №7", - констатується в інформації компанії.

При цьому наголошується, що безпеку перевірила Держкомісія, яка надала дозвіл на запуск.
Наголошується також, що цей очисний забій – найближча перспектива розвитку шахтоуправління.

Як повідомлялося, "Метінвест" створив компанію "Метінвест Покровськвугілля", яка керує операційними та адміністративними змінами на підприємствах Покровської вугільної групи (ПУГ). Нова компанія створена 1 грудня 2021 року та перебуває у складі групи. У компанію входять, зокрема, шахтоуправління "Покровське" та Свято-Варварінська збагачувальна фабрика.

Ш/в "Покровське" (раніше - "Червоноармійська-Західна №1") - найбільший в Україні виробник коксівного вугілля.

Metinvest B.V. у березні-2021 встановив контроль над ПрАТ "Шахтоуправління "Покровське", міноритарієм якого група стала у 2018 році.
Основними акціонерами Metinvest B.V. є група "СКМ" (71,24%) та група "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно управляють компанією.
ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 375
Другие новости