Компании

все компании

25-26 июня в Киеве состоится всеукраинский форум-выставка “МІЦНИЙ КРАФТ 2021” CRAFT UKRAINIAN DISTILLERS& VENDOR

21 червня 2021 року, 10:22
25-26 июня в Киеве состоится всеукраинский форум-выставка “МІЦНИЙ КРАФТ 2021” CRAFT UKRAINIAN DISTILLERS& VENDOR 25 та 26 червня 2021 року.

 Готельно-ресторанний комплекс “Краків”, м Київ, Брест-Литовське шосе, 8-А Наймасштабніший збір крафтових винокурів та спеціалістів галузі. Всеукраїнський форум “Міцний Крафт 2021” – Craft Ukrainian Distillers призначений для всіх, хто готовий і хоче розвивати своє виробництво, створювати напої, розвивати ринок крафтових міцних напоїв в Україні. 

Програма 

Форуму: 25 червня 

 9.00-10.00 

Реєстрація

  10:00-10:15 

Привітальне слово організаторів 

 10:15-13:00 

1 БЛОК “Легалізація діяльності малих виробників дистилятів” 

 10.30 – 12.00 

Круглий стіл. Тема – “Обговорення законопроекту (щодо малих виробництв дистилятів) №5311. Вбити не можна помилувати” Круглий стіл. Обговорення законопроекту з представниками влади, профільних міністерств та комітетів. 

 12:00 – 13:00

 Дискусійна панель на тему – “Крафтова дистилерія. Будівництво, атестація, податки, юридична підтримка” 

 13:00-14:00 

Обід 

 14.00 – 16.00

 2 БЛОК 

“Крафтова дистилерія. Стратегія розвитку. Маркетинг. Просування” 

 14:00-15:00 

Дискусійна панель на тему “Сучасний споживач. Попит і Пропозиція. Тенденції ринку” 

 15:00-16:00 

Дискусійна панель: Маркетинг та просування. Стратегія розвитку бренда. Продажи. Авторське право. 

Доповідь. 

16:00-16:15 

Кава-брейк 

16.15 – 17.15 

3 БЛОК 

“АКДУ, стратегія розвитку. Проекти” 

 16:15-16:45 Звітна презентація АКДУ. “2020 – Рік випробувань на міцність” 

 16:45-17:15 Презентація освітній платформи “Академія дистиляції” 

 17:15-19:30 Підсумки конкурсу Independent craft. Доповідь керівника конкурсу Івана Бачуріна. Нагородження переможців 

 19:30 Фуршет 

 26 червня 

 10.00 – Початок 

10.15 – 11.30 Авторський майстер-клас Івана Бачуріна. Сучасні тренди та тенденції світового ринку алкоголю. 

11.30 – 12.15 Майстер-клас. Правила дегустації. Аромат та смак напоїв 

12.15 – 13.00 Дріжжі. Процес бродіння. Фактори, що впливають на процес бродіння 

13.00 – 14.00 Обід Зона сигар 

14.00 – 15.00 Сучасні технології. Огляд обладнання 15.00 – 
16.00 Правила витримки. (Бочка або альтернатива) 

16.00 – 17.00 Дегустація 

17.00 – Заключна частина Голова Спілки “Асоціація крафтових дистиляторів України” Лавренова Катерина Інтерфакс-Україна – інформаційний-партнер

По материалам: Open4business





Просмотров: 557
Другие новости