Компании

все компании

Власної валюти в українських резервах всього $6,4 млрд - виконавчий директор CASE

7 грудня 2017 року, 13:53
Сума міжнародних резервів зросла за листопад на 0,9% – до $18,906 млн. Власної валюти в резервах всього $6,4 млрд. Решта $12,5 млрд із $18,9 мдрд – належить Міжнародному валютному фонду, написав виконавчий директор CASE Україна Дмитро Боярчук на своїй сторінці у Facebook.
З початку цього року вони міжнародні резерви України зросли майже на 22%, і вже вчетверте оновили максимум з січня 2014 року.
Станом на 1 грудня обсяг міжнародних резервів покриває 3,7 місяця майбутнього імпорту і є достатнім для виконання зобов’язань України та поточних операцій уряду і Національного банку.
Варто зауважити, що директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард звернулась до своїх український партнерів із нагадуванням, що антикорупційні вимоги залишаються основними умовами співпраці між МВФ та Україною.
Лагард зазначила, що МВФ стурбовані тим, ща наразі Генпрокуратура намагається послабити можливості НАБУ. Фонд підкреслив, що це може відмотати назад прогрес, який було досягнуто раніше у створенні незалежних органів з боротьби з корупцією високого рівня.


По материалам: Mind





Просмотров: 601
Другие новости