Компании

все компании

68 українців є засновниками 57 офшорів у Paradise Papers – YouControl

5 грудня 2017 року, 12:23
Найбільше офшорів зареєстровано на Британських Віргінських островах
68 українців фігурує в журналістському розслідуванні офшорних рахунків Paradise Papers, серед яких 55 чоловіків і 13 жінок. Про це повідомляють дані аналітичної системи YouControl.
«З 57 офшорів, власниками яких є українці, 27 зареєстровані на Британських Віргінських островах, 11 на Бермудських островах, 7 у Республіці Мальта, 4 на острові Мен, 3 на Кайманових островах, 3 на Сейшельських островах, 1 у Великобританії та 1 на острові Джерсі. Дві третини українців – засновників офшорів з Paradise Papers – є керівниками чи власниками українських компаній, що працюють в аграрному, фінансово-інвестиційному, фармакологічному, транспортному, енергетичному та ІТ секторі», – йдеться в прес-релізі.
Аналітики YouControl зазначили, що офшорні компанії користуються в Україні попитом у представників найрізноманітніших сфер бізнесу, їхнє використання залежить від орієнтованості бізнесу. Хоча доволі часто трапляються випадки, коли бізнес, який не має жодних зв’язків за межами України, використовує холдингові офшорні компанії з метою убезпечення володіння бізнесом.
Paradise Papers – низка матеріалів, які стосуються діяльності офшорних компаній, зареєстрованих в «екзотичних» офшорних зонах, які були оприлюднені на початку листопада 2017 року за результатами розслідування, організованого газетою Süddeutsche Zeitung. Розкриті документи містять інформацію про активи низки політиків та інших публічних діячів.


По материалам: Mind





Просмотров: 649
Другие новости