Компании

все компании

Суд зняв арешт з акцій Трейд Коммодіті

17 листопада 2017 року, 12:35
Солом'янський районний суд Києва зняв арешт з 100% акцій компанії Трейд Коммодіті.

Про це повідомляється в матеріалах суду, передають Українські Новини.
Суд задовольнив клопотання і скасував арешт з корпоративних прав у вигляді 100% статутного капіталу (7,4 грн) компанії, які належать директору Трейд Коммодіті Вадиму Майко  
Також суд зняв заборону на відчуження та розпорядження акціями.
Раніше повідомлялося, що компанію Трейд Коммодіті запідозрили в причетності до корупційної схеми при закупівлі палива для Міністерства оборони, в результаті якої держава втратила понад 149 млн грн.
Пізніше в МВС заявили, що компанія Трейд Коммодіті використовувала обманні схеми для виграшу в тендері із закупівлі нафтопродуктів для Нацполіціі на 380 млн грн.
Підозрювані у причетності до розкрадання 149 млн грн при закупівлі палива для Міністерства оборони посадові особи Трейд Коммодіті (Кам'янське), яке перемогло у тендері, втекли.
Пізніше Державна аудиторська служба України підтвердила закупівлю Міністерством оборони палива у Трейд Коммодіті за завищеними цінами

11 жовтня НАБУ затримало заступника міністра оборони Павловського і ще 3 співробітників Міноборони за підозрою в розтраті 149 млн грн при закупівлі палива у фірми Трейд Коммодіті.
16 жовтня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали Трофименко.

При цьому, Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржила рішення Солом'янського районного суду Києва, який обрав запобіжний захід для Трофименко у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного браслета стеження.
24 жовтня стало відомо про те, що суд заарештував 149,3 млн грн на рахунках Трейд Коммодіті в банку Південний (Одеса).

По материалам: НВ.БИЗНЕС





Просмотров: 2371
Другие новости