Компании

все компании

«Укроборонпром» та американський «Aeroscraft» спільно захищатимуть український кордон

8 вересня 2015 року, 10:13
 Сучасні комплекси охорони кордонів від американської компанії «Aeroscraft» виготовлятимуть на підприємствах «Укроборонпрому». Про це заявив Генеральний директор Концерну Роман Романов на прес-конференції «Як захистити український кордон?».

«Ми домовилися про три етапи нашої співпраці з «Aeroscraft». Перший – це поставка, збірка необхідного обладнання та навчання персоналу для його обслуговування. Другий – це практичне виробництво комплексів в Україні з тих комплектуючих, які будуть поставлятися з Америки. І третій етап – це максимальна локалізація виробництва і трансфер технологій. Всі ці етапи є однією з невід'ємних умов нашої взаємодії» – заявив очільник «Укроборонпрому».

За його словами, два такі новітні комплекси будуть встановлені вже цьогоріч,  протягом наступного року – ще шість.

У свою чергу,  засновник компанії «Aeroscraft» Ігор Пастернак розповів про унікальність новітніх «охоронців» кордону: «Обрана модель комплексів містить багатофункціональну радарну систему, що «бачить» на відстані понад 40 км. Кожен з них оснащений спеціальною камерою, яка здатна автоматично визначати та відстежувати ціль».

Нагадаємо, що Державний концерн «Укроборонпром»  підписав Меморандум з польською компанією «LUBAWA S.A.» про створення спільного підприємства на території Україні.

По материалам: Укроборонпром





Просмотров: 1756
Другие новости