Компании

все компании

«A7 CONFERENCES» проведуть конференцію на тему «Інвестиції в Україну» у Франкфурті

18 вересня 2014 року, 16:41

«A7 CONFERENCES» продовжує серію конференцій «Invest in Ukraine». 24 вересня у Франкфурті відбудеться обговорення привабливості України для світових інвесторів. Це вже третій захід в рамках проекту «Invest in Ukraine», спрямований на підвищення позицій України на міжнародному інвестиційному ринку.

Після успішного проведення конференціій у Нью-Йорку та Лондоні, «A7 CONFERENCES» збере разом потенційних інвесторів в українську промисловість у Німеччині. Особливістю заходу стане висвітлення українського ділового потенціалу з точки зору євроінтеграції. Зокрема обговорюватимуть перспективи розвитку автомобільного виробництва, сільськогосподарського сектору, інформаційних технологій та телекомунікації, а також можливі шляхи взаємодії з європейськими ринками та прогрес у реформах нової влади.

Організатори мають на меті показати Україну, як перспективного партнера з великим потенціалом. Адже, не зважаючи на нестабільну ситуацію, Україна, як і раніше, залишається найбільшою країною в Європі, з населенням 45 мільйонів. Саме тому «A7 CONFERENCES» вважають пріоритетним підтримати розвиток відчизняної промисловості, як одного з найважливіших елементів відновлення країни, і переконані, що іноземні інвестиції будуть відігравати вирішальну роль у цьому процесі.

Місце проведення:Dentons office, Platz der Einheit 2, Gebäude Pollux, Франкфурт-на-Майні, 60327, Німеччина.

Юридичний партнер - Dentons. Інституційний партнер - EBRD.

Такі організації, як Dentons, KfW, BASF та багато інших візьмуть участь у конференції. Очікувана кількість компаній-учасників становить понад 40 організацій.

Захід проходить за підтримкиДелегації німецької економіки в Україні, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати в Україні. Медіа-партнерами конференції є Європейський Правда, Obozrevatel.com, Espreso.tv

Для більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте сайт www.InvestUkraine-DE.comабо зверніться до департаменту корпоративних комунікацій «A7 CONFERENCES», тел. +38 044 227 27 77, media@a7-group.com, http://www.a7conf.com


По материалам: a7-group.com


теги: A7 CONFERENCES



Просмотров: 1688
Другие новости