Компании

все компании

XVII Міжнародний Форум Учасників Ринку Капіталу відбудеться в Одесі

19 серпня 2014 року, 13:55

АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України) спільно з фондовою біржею ПФТС виступить організатором найбільшого заходу на фондовому ринку України - XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу, що відбудеться з 11 по 14 вересня 2014 року в м. Одеса.

«У цей не простий для країни час дуже важливо, щоб учасники ринку капіталу об’єдналися заради вироблення спільної стратегії. Ми маємо обмінятися думками та виробити вектор розвитку ринку капіталу як одного із основних локомотивів розвитку економіки України. Сподіваюсь, що Форум стане як раз цією подією, завдяки якій учасники зможуть це обговорити», - зазначив Юрій Бойко, директор Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України.

Голова Правління фондової біржі ПФТС Ігор Селецький, в свою чергу, висловив вдячність керівництву АРІФРУ за підтримку Форуму. «Ми впевнені, що партнерські відносини які склались між нашими організаціями дозволять не лише ефективно провести Міжнародний Форум Учасників Ринку Капіталу, але й об’єднати зусилля всіх учасників ринку капіталу в досягнені спільної мети – побудови розвиненого фондового ринку що буде працювати на благо держави та приватного сектору», -- зазначив Ігор Селецький.

Нагадаємо, що щорічний Форум Учасників Ринку Капіталу є однією з найбільших подій українського фондового ринку, який збирає представників інвестиційної індустрії, промислового сектору та підприємців України та іноземних країн для обговорення актуальних питань ринку капіталу. До участі у Форумі також запрошені члени уряду, представники Міністерства фінансів, НБУ, ФДМУ, НКЦПФР, вищі державні посадовці, відомі фінансисти, фахівці з питань інвестування та представники компаній-емітентів, міжнародних фінансових організацій, професійних об’єднань.

Партнерами Форуму також виступили організації що об’єднують всі сегменти вітчизняного фондового ринку – компанії з управління активами, депозитарні установи і торгівців цінними паперами – Українська асоціація інвестиційного бізнесу і Професійна асоціація реєстраторів та депозитаріїв. Інформаційними партнерами заходу є інформаційна платформа для професійних гравців фінансового ринку – TRDATA, а також провідне інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», Fixygen.ua.





Просмотров: 1607
Другие новости