Компании

все компании

ПРЕСС-РЕЛИЗ: SMIDA review – новий інформаційний сервіс Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку

23 травня 2013 року, 11:29

Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку  презентує новий інформаційний сервіс SMIDA review.

SMIDA review- це щоденна структурована вибірка інформації яка підлягає розкриттю згідно чинного законодавства. Учасники ринку цінних паперів (підприємства-емітенти, торговці цінними паперами, біржі, компанії з управління активами) щодня публікують різні види і типи інформації про свою діяльність, зокрема, інформацію про угоди, зміну керівництва, рішеннях про ліквідацію, фінансову звітність. Ця інформація корисна і важлива бізнес спільноті. Ми розуміємо, що в такому інформаційному масиві дуже складно знайти той тип інформації, який необхідний саме Вам. Для того щоб Ви завжди були в курсі самої актуальної інформації ми розробили спеціальний продукт SMIDA review.

«На сайті smida.gov.ua мы, вперше в Україні, ми об'єднали різноманітні бази  даних, завдяки яким користувач відразу може відстежувати всі види інформації про фондовий ринок України, наприклад: реєстри емітентів, випусків облігацій, правопорушень на ринку цінних паперів, реєстри власників більш ніж 10 % акцій та інш. Ставши передплатником SMIDA review наші клієнти економлять свій час на пошук інформації необхідної для бізнесу» - коментує запуск сервісу директор Агентства Юрій Бойко.

У відповідності з  опціями, які вибрав клієнт, ми формуємо добірку оновлень, опублікованих протягом дня в офіційних базах даних, яку клієнт щодня отримуєте на електронну адресу. Обсяг інформаційної вибірки кожен формує самостійно, в залежності від персональних потреб.

Оформити передплату можна в режимі on-lineпротягом 5 хвилин. Для цього необхідно:

Вибрати цікаву для Вас інформаційну вибірку

Заповнити та надіслати нам форму заявки

Діють спеціальні умови співпраці для представників ЗМІ!

*Надана інформація вже оприлюднена і не є інсайдерською.

При наданні інформаційних послуг нашим клієнтам ми керуємося принципами:

Актуальності. Ви отримуєте найсвіжіші новини про значущі події українських підприємств. Інформація направляється замовнику не пізніше 08.00. дня,що слідує за днем публікації в базі даних.

Вибірковості. Ми систематизуємо інформацію, розміщену в базах даних, і формуємо вибірку, що дозволяє відстежувати тільки важливу для Вас інформацію.

Точності. Система формування баз даних повністю автоматизована, що дозволяє уникати системних помилок.

Дізнатися більше про сервіс та замовити послуги можна на корпоративному сайті Агентства.

 

Для довідки:

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» працює з 1998 року. Основна мета діяльності - забезпечення і всебічний розвиток системи розкриття інформації на фондовому ринку України.

 

Агентство, є уповноваженою особою з розкриття інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Єдиний інформаційний центр, що акумулює інформацію про діяльність підприємств (емітентів цінних паперів) і професійних учасників фондового ринку України, і надає публічний доступ до даної інформації створений на інтернет порталі Агентства - www.smida.gov.ua.

 

 


По материалам: Smida


теги: SMIDA review



Просмотров: 1188
Другие новости