Ринки

Ринки 30.05

Макроекономічні тенденції першого кварталу 2024 року: аналіз ситуації від Experts Club

Ринки 02.06.2024

Норвегія посилила правила захисту для біженців з України

Українці, які мали в Норвегії дозвіл на тимчасовий колективний захист від війни, але в яких цей дозвіл було відкликано або не продовжено, не можуть згодом знову його отримати.

Ринки 02.06.2024

У Мексиці обирають президента і депутатів парламенту

Три кандидати борються за посаду глави держави на президентських виборах, які проходять у Мексиці в неділю, повідомляє Associated Press.

Мексика вибори президента
Ринки 02.06.2024

Зеленський: Україна визнає і Ізраїль, і Палестину

Президент України Володимир Зеленський закликав до об'єктивної оцінки позиції України щодо ситуації в секторі Газа, наголосивши, що Україна є справедливою країною, яка поважає міжнародне право і статут ООН, і визнає дві держави - і Ізраїль, і Палестину.

Палестина Зеленський Ізраїль
Ринки 02.06.2024

В Києві пройде щорічний Форум Фінансових Директорів України

В Києві пройде XXII Форум Фінансових Директорів України, мабуть, найпомітніша подія року в сфері фінансів. Понад півтисячі учасників, серед яких СFO, MD, CEO, COO, та CIO з усіх секторів та ринків. Діловий порядок денний стартує 14 червня.

Форум Фінансових Директорів
Ринки 02.06.2024

Президент України запросив інвесторів узяти участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент України Володимир Зеленський на полях саміту «Діалог Шангрі-Ла» зустрівся з керівниками провідних сінгапурських інвестиційних компаній, повідомляє пресслужба глави української держави.

Зеленський конференція відновлення України Берлін інвесторів
Ринки 02.06.2024

STMicroelectronics побудує завод в Італії вартістю 5 млрд євро

STMicroelectronics, найбільший в Європі розробник і виробник напівпровідникових компонентів, побудує підприємство в Італії вартістю 5 млрд євро.

завод STMicroelectronics Італія
Ринки 02.06.2024

У понеділок у Карпатах грози

У понеділок, 3 червня, вночі в більшості північних, центральних, Харківській областей, вдень у Карпатському регіоні місцями короткочасні дощі, грози; на решті території України без опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

погода Укргідрометцентр
Ринки 02.06.2024

Іспанський «Реал» став переможцем Ліги чемпіонів УЄФА з футболу

Іспанський «Реал» став переможцем Ліги чемпіонів УЄФА з футболу серед чоловіків сезону 2023/24, обігравши у фінальному матчі німецьку «Боруссію» Дортмунд із рахунком 2:0, повідомляє «Суспільне. Спорт».

футбол Ліга чемпіонів Іспанський «Реал»
Ринки 02.06.2024

Україна запросила на Саміт миру і Ізраїль, і Палестину - президент

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на Саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у Швейцарії, українською стороною запрошено і Ізраїль, і Палестину.

Україна Палестина Ізраїль Саміт миру
Ринки 02.06.2024

JYSK планує відкриття двох магазинів в Одесі

Міжнародна мережа JYSK планує цього року відкрити два нові магазини в Одесі, повідомив Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця.

Jysk магазин Одеса