Компании

все компании

Аптечний холдинг АНЦ з початку війни відкрив 91 аптеку

25 квітня 2023 року, 07:35
Аптечний холдинг АНЦ з початку повномасштабного вторгнення відкрив 91 аптеку в різних регіонах України.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" заступник комерційного директора АНЦ Олексій Кузьменко, наразі на окупованих територіях знаходиться 131 аптека холдингу.

"Ми намагалися максимально допомагати людям з окупованих територій, тим, хто виїжджає з окупованих міст, ми пропонували продовжити працювати в наших аптеках, але в нових локаціях. На сьогоднішній день на окупованих територіях знаходиться 131 наша аптека. З початку повномасштабного вторгнення ми відкрили 91 аптеку в різних містах України", - сказав він.

Кузьменко зазначив, що "на початку повномасштабного вторгнення справді було багато проблем із наявністю та доставкою препаратів в аптеки".

"Ми впоралися з цією проблемою завдяки товарним залишкам на аптеках і складах, наявності власної логістики і, головне, завдяки нашим досвідченим працівникам в аптеках, які в умовах дефіциту товару надавали якісну консультацію і робили фармзаміни клієнтам мережі", - сказав він.

За словами Кузьменка, загалом аптечний асортимент кардинально не змінився порівняно з довоєнним часом: "поки немає дефіциту, глобальних проблем із логістикою, і виробники вже адаптувалися до нових умов роботи, асортимент аптек не зазнав глобальних змін".

Він також зазначив, що наразі "умови співпраці з виробниками ліків/дистриб'юторами не зазнали значних змін".

При цьому Кузьменко зазначив, що загалом обсяг роздрібного ринку лікарських засобів у грошовому вираженні скоротився на 10,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року. "Аптека "АНЦ" не стала винятком, ми також бачимо аналогічне падіння товарообороту минулого року", - сказав він.

Кузьменко повідомив, що АНЦ з початку повномасштабного вторгнення передав на благодійність 30 млн грн. Зокрема, холдинг підтримав ініціативи проєкти забезпечення всіх підрозділів ТРО сучасним мінометним озброєнням, розбудови кіберсил ЗСУ, ініціативи із закупівель ліків і тактичної медицини для ЗСУ, підтримав проєкти власного виробництва холдингу із забезпечення військових буржуйками та булер'янами, а також проєкт платформи UNITED24 зі створення флотилії дронів-камікадзе для ГУР і проєкти БФ Сергія Притули "NEST" з будівництва мобільних будиночків для родин, будинки яких було повністю зруйновано в результаті обстрілу російською армією.

По материалам: Інтерфакс-Україна


теги: Аптека, АНЦ



Просмотров: 335
Другие новости