Компании

все компании

GlobalLogic планує відкрити міні-офіс в Одесі

29 жовтня 2023 року, 11:26
Українська GlobalLogic, IT-компанія групи Hitachi, протягом кількох днів планує відкрити міні-офіс в Одесі, який стане 11-м міні-офісом компанії в Україні, повідомила пресслужба компанії в п'ятницю.

"Фахівці мають укриття, стабільний зв'язок, харчування та комфортні умови для співпраці. За словами колег, вони раді приходити в міні-офіси та зустрічатися один з одним наживо. Це особливо важливо в ці складні часи", - зазначила віцепрезидентка та операційна директорка GlobalLogic Анна Щербакова.

Уточнюється, що наразі мініофіси працюють в Івано-Франківську (2 офіси), Вінниці, Рівному, Тернополі, Ужгороді та Хмельницькому (були відкриті минулого року), а також у Чернівцях, Полтаві та Дніпрі (відкриті у 2023 році).

Зазначається, що частина міні-офісів була закрита через літній сезон, але напередодні зими компанія відновила роботу додаткових хабів.

"Завдяки цьому понад 500 фахівців, які перебувають у містах без постійних офісів компанії, отримали стабільний доступ до електроенергії та інтернету", - йдеться в повідомленні GlobalLogic.

Крім того, основні офіси у Львові (2 локації) та Києві працюють у звичайному режимі, у Миколаєві та Харкові - в обмеженому.

IT-компанія GlobalLogic Україна - найбільший розробник програмного забезпечення в Україні. Має офіси та понад 6,5 тис. фахівців у Києві, Харкові, Львові та Миколаєві. Центральний офіс GlobalLogic розташований у Кремнієвій долині США.




Просмотров: 256
Другие новости