Компании

все компании

Rolls-Royce скоротить 2-2,5 тис. робочих місць

18 жовтня 2023 року, 07:20
Британський машинобудівний холдинг Rolls-Royce Holdings Plc анонсував новий етап оптимізації операцій, що передбачає скорочення 2-2,5 тис. робочих місць.

Як ідеться в повідомленні компанії, інженерно-технологічні операції (Engineering Technology) і напрямок безпеки (Safety) буде об'єднано. Новий підрозділ очолить нинішній директор напрямку розробки продуктів і технологій для цивільної авіації Саймон Берр.

Об'єднаний підрозділ відповідатиме за безпеку продукції, інженерні стандарти, процеси, методи та інструменти.

Крім того, Rolls-Royce планує створити нову загальнокорпоративну систему управління закупівлями та роботи з постачальниками, щоб консолідувати витрати в цій сфері.

"Нова структура зробить бізнес більш гнучким і дасть змогу компанії краще обслуговувати клієнтів, а також продовжувати створювати продукти світового рівня", - ідеться в поширеному повідомленні.

Оголошені зміни дадуть змогу усунути дублюючі функції та домогтися економії на витратах. За оцінками Rolls-Royce, це призведе до скорочення 2-2,5 тис. робочих місць із глобального штату в 42 тис. осіб.

"Це черговий крок у нашій багаторічній трансформації, покликаний створити високопродуктивний, конкурентоспроможний і гнучкий бізнес", - наголошується в прес-релізі.

Акції Rolls-Royce додають у ціні 1,6% під час торгів у Лондоні у вівторок. З початку поточного року їхня вартість зросла більш ніж удвічі.

теги: Rolls-Royce



Просмотров: 270
Другие новости