Компании

все компании

Зеленський зустрівся з королевою Данії та членами королівської родини

21 серпня 2023 року, 15:57
Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Данії провів зустріч із королевою Маргрете II та членами королівської родини.

"Зустріч із королевою Данії Маргрете II та членами королівської родини. Заяви та дії королівської сім'ї Данії на підтримку України та українського народу дуже багато значать для нас. Цінуємо особисту підтримку королівською сім'єю гуманітарних зусиль данських і міжнародних організацій, що діють в Україні", - написав він у своєму Телеграм.

Глава держави також висловив подяку данському народу, уряду та парламенту за потужну гуманітарну, фінансову та військову допомогу Україні.

"Завжди будемо вдячні за підтримку і взаєморозуміння, яке зустрічає тут наша боротьба за життя і свободу", - зазначив президент.

Він, зокрема, відзначив діяльність Данії в межах Фонду підтримки України, спрямовану на відновлення українських шкіл, лікарень, бомбосховищ, водо-, тепло- та енергопостачання тощо.

Як повідомляє пресслужба Зеленського, він запросив членів королівської сім'ї - кронпринца Фредеріка та кронпринцесу Мері підтримати інвестиційні та гуманітарні проєкти, що їх спільно реалізують Україна та Данія.

Під час аудієнції у королеви була присутня також перша леді України Олена Зеленська.




Просмотров: 257
Другие новости