Компании

все компании

EFI Group може інвестувати понад $230 млн у створення двох заводів у Черкаській області

12 серпня 2023 року, 15:24
Інвестиційний холдинг EFI Group ("Ефективні інвестиції") бізнесмена Ігоря Ліскі розглядає можливості залучення інвестицій у створення двох нових підприємств у Смілі (Черкаська обл.) капіталовкладення на реалізацію проєктів становитимуть від $230 млн до $250 млн, повідомляють на сайті підприємства в п'ятницю.

Згідно з повідомленням, такі плани оприлюднив директор з розвитку EFI Group Сергій Пінькас під час конференції "Зустріч керівництва USAID Конкурентоспроможна економіка України з керівництвом Черкаської обласної військово-цивільної адміністрації", на якій було обговорено стратегічні кроки з розвитку регіону та інвестицій у Черкаську область.

"Це унікальний проєкт, такого в Україні ще немає. Два заводи можуть бути розміщені на території в 45 га. Створення інфраструктури для індустріального та бізнес-парків у м. Сміла - 20 га", - цитується Пінькас у повідомленні EFI Group.

Він додав, що нові компанії можуть бути розміщені на території індустріального парку.

"Два наших заводи забезпечать ще близько 50-70 підприємств регіону додатковою роботою - це суміжне споживання і гроші, які залишаться в регіоні. Це також сприятиме і підтримуватиме розвиток ММСБ регіону через співпрацю з нами", - наголосив директор з розвитку.

У пресслужбі EFI Group агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що одне з майбутніх підприємств працюватиме в галузі агропереробки, друге - в інфраструктурній галузі, але не навели інших подробиць.

У прес-службі також не змогли уточнити загальну суму інвестицій, уже залучених EFI Group.

Група компаній "Ефективні інвестиції" заснована 2007 року, займається реалізацією бізнес-проектів в Україні. Сфери інвестування - healthcare та medtech, паперова, харчова та деревообробна промисловості, постачання сільгосппродукції.

Серед бізнесів компанії - підприємство з виробництва тваринних жирів і кормових добавок для тварин Feednova, медмережа "Медична зірка", Житомирський картонний комбінат, виробник картонного пакування "Сем Екопак", лісопереробник "Форест технолоджі", постачальник сільгосппродукції "Ефі Агро", медичний онлайн-хаб Doc.ua.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 690
Другие новости