Компании

все компании

Президент України провів зустріч із представниками бізнесу

29 червня 2023 року, 18:58
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із представниками бізнесу, під час якої було обговорено тему відновлення держави, податкову сферу, а також створення координаційного інструменту.

"Зустріч із представниками бізнесу. Багато нагальних тем. Можливості держави стимулювати економічну активність. Програма "єОселя" та участь бізнесу. Тематика відновлення. Податкова сфера та можливості її реформування. Перевірки. Правоохоронці. Координація та комунікація заради вирішення проблем. Корисна пропозиція бізнесу про створення координаційного інструменту", - написав Зеленський у телеграм-каналі в четвер.

Президент зазначив, що основним пріоритетом наразі є перемога України у війні.

"Основний пріоритет завжди - це сила України. Спасибі кожному і кожній, хто додає Україні сили, хто зберігає і створює нові робочі місця, хто зміцнює нашу економіку і допомагає розбудові наших інституцій", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляє пресслужба глави Української держави, під час зустрічі Зеленський наголосив, що пріоритетом у відбудові України буде участь у ньому українського та іноземного бізнесу, який працював і продовжує працювати, особливо під час війни.

"Але двері будуть відкриті для багатьох компаній. Нам потрібно, щоб до нас прийшли сотні й тисячі компаній", - зазначив Зеленський.

Також під час зустрічі сторони домовилися про спільні зусилля, покликані зменшити проблеми бізнесу від правоохоронних органів, а також перспективу формування податкової сфери та посилення ефективності органів, що мають стимулювати розвиток економіки та забезпечувати супровід інвестицій.

Своєю чергою, представники бізнесу запропонували створити координаційну платформу для комунікації щодо захисту прав бізнесу та розгляду інших питань. Зеленський підтримав цю ініціативу і також запропонував спільно визначитися з форматом роботи.

"Дуже важливо створити майданчик, на якому ми постійно говорили б. Тому що не можна роками накопичувати проблеми: ми їх просто не зможемо потім подолати", - наголосив президент.




Просмотров: 238
Другие новости