Компании

все компании

Криптоплатформа Paxful призупиняє діяльність

6 квітня 2023 року, 08:37
Американська платформа для торгівлі біткоїнами Paxful призупиняє діяльність, передає Bloomberg із посиланням на співзасновника компанії Рея Юссефа.

Причини призупинення - відхід співробітників і зростання регуляторних труднощів. Незважаючи на таке рішення платформи, клієнти Paxful зможуть вивести гроші зі своїх гаманців.

Бізнес компанії сфокусований на країнах Африки. Зокрема, платформа популярна в Нігерії, зазначає агентство.

У листопаді минулого року стало відомо, що Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) Нігерії не планує зараховувати криптовалюти до програми розвитку торгівлі цифровими активами до узгодження регуляторами стандартів захисту інвесторів.

Генеральний директор комісії Ламідо Югуда пояснював таке рішення відсутністю доступу криптобірж до банківської платформи для організації торгів у державі. "Ми розглядаємо цифрові активи, які дійсно захищають інвесторів", - заявляв він.

Інша африканська країна - Центральноафриканська Республіка - рік тому визнала біткойн офіційним платіжним засобом, ставши першою країною на континенті, яка прийняла криптовалюту як "базову валюту", і другою у світі після Сальвадору.




Просмотров: 277
Другие новости