Компании

все компании

UzAuto Motors запустив серійне виробництво автомобілів Chevrolet Onix в Узбекистані

22 лютого 2023 року, 16:48
На автомобільному ринку Узбекистану вийшла новинка компанії Chevrolet – модель Onix, що відповідає високим сучасним стандартам. Нова модель поєднує яскравий дизайн, інтер'єр і всі необхідні функції для комфорту і безпеки.

В Асаці на заводі UzAuto Motors розпочато виробництво повного циклу нового автомобіля, що не може не тішити любителів автомобільних новинок Узбекистану, адже запчастини та їх обслуговування стануть доступнішими.

Автомобілі Onix представлені двома типами двигунів нового покоління CSS Prime:
- 1,2-літровим турбомотором 132 л.с. у парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач;
- 1,2-літровим атмосферним двигуном 90 л. з механічною 5-ступінчастою коробкою передач.

Автомобіль розганяється до 100 км/год за 10,9 секунд.

У виробництві нової моделі автомобіля було задіяно понад 5 тисяч інженерів, частина яких випускники Туринського політехнічного університету в Ташкенті. Ними було налагоджено виробництво 1,5 тисяч деталей для автомобіля Chevrolet Onix на 200 підприємствах в Узбекистані.

Новий Onix збудований на глобальній платформі Global Emerging Markets (GEM). На освоєння цього проекту було вкладено інвестиції у розмірі 427,6 млн. доларів.

Інженерний потенціал та технічне оснащення підприємств вже дозволили довести локалізацію автомобіля Chevrolet Onix до 50%, рівень якої до кінця 2023 року буде доведено до 70%.




Просмотров: 414
Другие новости