Компании

все компании

McDonald's відкрив три ресторани у столиці

2 лютого 2023 року, 22:31
Компанія McDonald's відкрила три ресторани у столиці, це перші відкриття у 2023 році, повідомила пресслужба компанії.

До роботи повернулися заклади на вул. Борщагівська, 2Б (біля Центрального РАЦСу), вул. Ползунова, 6 (Південний залізничний вокзал); вул. Георгія Кірпи, 5А (Південний залізничний вокзал).

У всіх трьох ресторанах зробити замовлення можна в залі та МакДрайві. Уточнюється, що ресторани працюють із 7:00 до 21:00 за оновленими протоколами безпеки: зачиняються під час повітряної тривоги та відновлюють роботу за годину після її скасування.

Розвитком мережі займається ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." Перший заклад було відкрито 24 травня 1997 року в Києві.

Як повідомлялося, McDonald's 20 вересня 2022 року розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні.

Станом на 2 лютого в мережі компанії в Україні працює 67 ресторанів, із них 43 у столиці.

До 24 лютого мережа "МакДональдз в Україні" налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни.

Ресторани мережі в Україні закрилися 24 лютого 2022 року з міркувань безпеки через російське вторгнення в Україну. Компанія підтримувала команду з понад 10 тис. осіб, продовжуючи виплачувати зарплату. Крім цього, на гуманітарні потреби було передано понад 700 тонн продукції зі складів і ресторанів вартістю понад 70 млн грн.

Протягом минулого року компанія підтримувала країну через програми гуманітарної допомоги постраждалим сім'ям і лікарням, які втілює "Фонд Дім Рональда МакДональда" за активної волонтерської участі працівників McDonald's. Зокрема, за 2022 рік понад 160 тис. наборів продуктів першої необхідності отримали українські сім'ї в тих містах, де в цьому найбільша потреба: у деокупованих чи прифронтових зонах, а також де родини й діти, які вимушено залишили свої домівки. У програмі закупівлі життєво важливого медичного обладнання та гуманітарної допомоги для лікарень медичні заклади отримали 200 апаратів вакуумної терапії (ВАК-апарати) та 420 вакуумних аспіраторів для лікування обширних мінно-вибухових ран.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасником ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Велика Британія).

Статутний капітал ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." на грудень-2021 становить 901,801 млн грн.




Просмотров: 1116
Другие новости