Компании

все компании

Centravis працює в стабільному режимі із забезпеченням електроенергією та матеріалами

2 січня 2023 року, 16:10
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., працює в стабільному режимі із забезпеченням електроенергією та матеріалами.

Як повідомив директор з продажу (chief sales officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам минулої п'ятниці, виробництво "Сентравіс" працює ефективно.

"У нас стабільна подача електроенергії. Усе наше обладнання працює, гарячий цех і холодний цех працюють, виробництво забезпечене необхідними матеріалами", - констатує директор з продажу.

При цьому він наголосив, що команда логістики постійно шукає кращі та безпечніші способи доставки готової продукції.

"Сентравіс" входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Виробництво компанії зосереджене в Нікополі, який з липня поточного року майже щодня зазнає обстрілів з боку російських військ.

"Сентравіс" - один з найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований 2000 року. Його виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.).

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 346
Другие новости