Компании

все компании

PepsiCo скоротить кілька сотень робочих місць

6 грудня 2022 року, 15:42
Американська PepsiCo Inc., один із найбільших у світі виробників безалкогольних напоїв, скоротить кілька сотень робочих місць у штаб-квартирах своїх північноамериканських підрозділів, пише газета The Wall Street Journal із посиланням на джерела і документи.

Скорочення торкнуться північноамериканського бізнесу компанії з виробництва напоїв, що розташований у Перчейзі (штат Нью-Йорк), а також підрозділу, що випускає снеки і фасовану харчову продукцію, зі штаб-квартирами в Чикаго і Плано (штат Техас), повідомили джерела.

PepsiCo розіслала співробітникам повідомлення, повідомивши, що скорочення спрямовані на "спрощення організації, щоб ми могли підвищити ефективність роботи". Вони більшою мірою торкнуться сегмента з виробництва напоїв, оскільки раніше компанія вже почала ліквідовувати робочі місця в підрозділі з виробництва снеків у рамках програми добровільного виходу на пенсію, зазначає WSJ.

PepsiCo пішла за прикладом інших великих американських компаній, включно з найбільшою в країні мережею магазинів роздрібної торгівлі Walmart Inc. і автовиробником Ford Motor Co., які скорочують кількість офісних співробітників.

Акції PepsiCo під час додаткових торгів у понеділок подорожчали на 0,2%. Капіталізація компанії з початку року зросла на 5,4%.

теги: PepsiCo



Просмотров: 364
Другие новости