Компании

все компании

Apple "повністю відновила" рекламні кампанії в Twitter - Ілон Маск

5 грудня 2022 року, 11:37
Американська Apple inc. "повністю відновила" рекламні кампанії в Twitter, сказав новий власник соціальної мережі Ілон Маск.

Мільярдер зробив відповідну заяву під час конференції в голосовому чаті Twitter Spaces. Він додав, що Apple є головним рекламодавцем у соціальній мережі. Маск не став вдаватися в подальші подробиці, зазначає агентство Bloomberg.

Напруженість у відносинах Маска і Apple зберігається протягом багатьох років. Вважається, що вона ще посилилася після того, як мільярдер придбав Twitter.

На початку минулого тижня Маск повідомив, що Apple пригрозила видалити Twitter з App Store. Тоді він заявив, що це пов'язано зі стандартами модерації, а також опублікував серію повідомлень, у яких розкритикував Apple. Маск також сказав, що виробник iPhone майже повністю припинив рекламувати свою продукцію в соцмережі.

Тим часом уже наприкінці тижня мільярдер заявив, що "врегулював" з Apple конфлікт, який стосувався його заяв про погрозу видалення Twitter з App Store. Маск написав у своєму мікроблозі в Twitter, що в нього відбулася "хороша бесіда" з головним виконавчим директором компанії Тімом Куком і що остання "ніколи не розглядала" можливість видалення Twitter зі свого магазину додатків.

Apple за 10 місяців поточного року витратила на рекламу в Twitter близько $39 млн, згідно з даними MediaRadar Inc.

По материалам: Bloomberg





Просмотров: 302
Другие новости