Компании

все компании

Витрати американців на святкування Хеллоуїна можуть досягти рекордного значення

9 жовтня 2022 року, 09:30
Витрати американців на святкування Хеллоуїна, яке відзначається 31 жовтня, можуть досягти рекордного значення за підсумками другого року поспіль, свідчать результати щорічного опитування Національної федерації роздрібної торгівлі (NRF).

Очікується, що цього року сумарний обсяг витрат на гарбузи, цукерки, предмети декору, костюми, вітальні листівки та вечірку, присвячену святу, становитиме $10,6 млрд. порівняно з $10,1 млрд. у 2021 році.

Взяти участь у святкуванні Хеллоуїна планують 69% опитаних порівняно з 65% минулого року та 68% у допандемійному 2019 році. При цьому споживачі кажуть, що в середньому планують витратити на свято $100, що нижче за торішню суму в $103, яка була рекордною, йдеться в повідомленні NRF.

В останні роки підготовка до Хеллоуїну починається досить рано: 47% респондентів планували розпочати покупки вже у вересні проти 45% у 2021 році.

Згідно з результатами опитування, витрати на костюми для дітей і дорослих досягнуть максимальних за п'ять років $2,9 млрд (торік - $2,7 млрд), для тварин - $710 млн (трохи вище торішнього рівня).

Для дітей цього року американці найчастіше обирають образи Людини-павука, принцес, відьом та привидів. Дорослі віддають перевагу костюмам відьом, вампірів, привидів і піратів. На п'ятому рядку за популярністю в обох категоріях знаходиться Бетмен.

Нарядити свійських тварин до свята планує кожен п'ятий американець, як і минулого року. Серед нарядів лідирують костюми гарбуза, хот-догу, кажана та трансформера Бамблбі.

В опитуванні, яке проводилося NRF з 1 по 6 вересня, взяли участь 8,28 тис. американців.




Просмотров: 406
Другие новости