Компании

все компании

PIN-UP UKRAINE допомогла вивезти українських дітей на реабілітацію до Італії

22 вересня 2022 року, 10:00
Компанія PIN-UP Ukraine спільно з Центром взаємодопомоги «Save Ukraine» організувала подорож українських дітей до Італії на відновлення.

На реабілітацію були відправлені 13 родин, що знаходилися під окупацією в Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці Київської області. Компанія PIN-UP UKRAINE компенсувала транспортні витрати.

«Безпека та добробут - це найголовніше, що ми маємо дати сьогодні нашим дітям, які формують майбутнє України. Ми без вагань долучитися до цієї важливої ініціативи та раді, що дітки з найбільш постраждалих районів Київської області отримали можливість виїхати на реабілітацію. Сподіваємося на якнайшвидше оздоровлення маленьких українців і чекаємо їх вдома», - прокоментував COO PIN-UP UKRAINE Ігор Зотько.

Також компанія повернула з Італії до України 26 українських дітей у супроводі дорослих, які були відправлені на реабілітацію раніше.

Організаторами ініціативи є Служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної військової адміністрації та благодійна організація «Спасемо Україну», яка від початку повномасштабної війни рятує дітей та сім'ї з гарячих точок.


фото: «Спасемо Україну»

 

 





Просмотров: 357
Другие новости