Компании

все компании

Турпотік у Дубай у першому півріччі зріс утричі

6 вересня 2022 року, 11:41
Дубай у січні-червні відвідали понад 7 млн ​​іноземних туристів, це у 2,7 разу більше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомили порталу "Інтерфакс-Туризм" у департаменті економіки та туризму емірату (DET).

"У першому півріччі Дубай відвідали 7,12 млн іноземних гостей, які затрималися в місті як мінімум на ніч. Це говорить про зростання туристичного потоку більш ніж на 183% порівняно з 2,52 млн туристів, які побували в еміраті за той же період 2021 року. року", - розповіли у DET.

Як зазначили у департаменті туризму, частка мандрівників із Західної Європи становила 22% від загальної кількості іноземних гостей. Країни Близького Сходу та Північної Африки, а також країни Перської затоки забезпечили разом 34% від загальної кількості міжнародних туристів. За цими регіонами йде Південна Азія з часткою 16%, а також Росія, СНД та Східна Європа, на які разом припадає 11% від загальної кількості відвідувачів у першому півріччі 2022 року.

За даними DET, середня заповнюваність об'єктів розміщення у період із січня по червень склала 74%, це один із найвищих показників у світі (порівняно з 62% у першому півріччі 2021 року).




Просмотров: 454
Другие новости