Компании

все компании

"Нісан" відновив постачання авто з європейських складів в Україну

12 серпня 2022 року, 15:05
"Ніссан Мотор Україна", дочірня компанія японської корпорації Nissan Motor, відновила постачання автомобілів в Україну з європейських складів Nissan, перша партія вже прибула до країни, повідомила прес-служба імпортера.

"Це ще один важливий крок у поновленні повноцінної роботи компанії в Україні", - наголошується у прес-релізі у п'ятницю.

Як повідомлялося, наприкінці травня компанія відновила постачання з європейських складів запчастин, моторних масел та автомобільних аксесуарів.

У прес-релізі зазначається, що окрім постачання авто, Nissan відновлює роботу програми кредитування Nissan Financial Services. Кредит можна оформити з відсотковою ставкою від 0,01% річних на п'ять років, мінімальний перший внесок – 30%.

"Нісан Мотор Україна" розпочала діяльність у квітні 2005 року, виконує в країні функцію імпортера та дистриб'ютора Nissan та Infiniti.

За даними "Укравтопрому", у липні поточного року первинні реєстрації автомобілів Nissan скоротилися до 89 од. порівняно з 439 од. у липні-2021 та 102 авто – у червні поточного, у зв'язку з чим марка посіла лише 14-е місце у рейтингу продажів нових авто, хоча ще у червні була восьмою.

У 2021 році продаж у Nissan в Україні зріс на 26% порівняно з 2020 роком - до 4,815 тис. од. (+26%) за загального зростання ринку нових легкових авто на 21%.

У травні компанія повідомляла, що її дилерська мережа працює у всіх регіонах, де є дилери, за винятком Миколаєва, Херсона, Краматорська та Маріуполя.




Просмотров: 690
Другие новости