Компании

все компании

Прес-реліз: 3 фінансових помилок, яких повинні уникати нові випускники

2 серпня 2022 року, 15:28
Прес-реліз: 3 фінансових помилок, яких повинні уникати нові випускники

Те, як випускники коледжу підходять до фінансового планування протягом перших років у реальному світі після закінчення коледжу, часто встановлює шаблон для їхніх фінансових звичок у майбутньому. Ось п’ять поширених фінансових і бюджетних пасток, у які може потрапити молодь, і як їх уникнути.

Помилка №1: не прагнення економити
Недавні випускники часто стикаються з шоком від наклейок, починаючи нове життя. Якщо вони залишають затишок батьківського дому, цілі зарплати можуть піти на регулярні витрати — оренду, комунальні послуги, оплату автомобіля — і на облаштування своїх нових гнізд. Навіть якщо вони цього не роблять, вони часто все одно несуть витрати, наприклад витрати на транспорт до роботи або погашення студентської позики; вони також можуть відчувати себе зобов’язаними почати робити внесок у сімейний бюджет.

Незважаючи на всі ці вимоги до ваших щойно зароблених доларів, ви повинні прагнути заощадити гроші, вкладаючи додатковий грошовий потік у поєднання інвестицій в акції, облігації та грошовий ринок. Також доцільно планувати непередбачені випадки, такі як автомобільні аварії, тілесні ушкодження, звільнення та інші непередбачені витрати.

Помилка №2: ​​розподіляйте всі свої статки на високоризиковані інвестиції
Непогано диверсифікувати частину свого портфеля для інвестицій з високим ризиком, і багато спеціалістів у сфері фінансів рекомендують це, особливо молодим інвесторам. Але деякі молоді інвестори можуть зробити помилку, спрямувавши весь свій капітал на високоризиковані інвестиції.

Інвестиційні стратегії з високою прибутковістю, такі як торгівля бінарними опціонами, останнім часом приваблюють молодь. Насправді це цілком нормально, завдяки таким високоприбутковим інвестиційним стратегіям можна побачити інвесторів, які агресивно нарощують свої портфелі, поки їм ще за 20 років. Побачивши це, молоді інвестори, можливо, захочуть зануритися у високоприбуткові інвестиційні стратегії. Але ви повинні знати, що перед тим, як робити такі агресивні інвестиції, ви повинні мати достатній досвід інвестування та торгівлі. Крім того, потрібно постійно стежити за коливаннями на фондовому ринку та біржовими новинами.

Крім того, враховуйте свою толерантність до ризику, коли вирішуєте, який відсоток вашого портфеля ви повинні виділити на такі інвестиції. Експерти зазвичай стверджують, що ідеально диверсифікувати від 5% до 10% свого портфеля в інвестиції з високим ризиком, такі як бінарні опціони. Якщо ви ризикований інвестор і прагнете агресивно нарощувати свій портфель, бінарні опціони можуть вам сподобатися.

Але не забувайте, що якщо ви хочете торгувати бінарними опціонами, оскільки в Інтернеті повно шахраїв-брокерів бінарних опціонів, ви повинні дуже ретельно вибирати свого брокера. Брокери Binaryoptions.com можуть допомогти вам легко вибрати брокера бінарних опціонів

Помилка №3: витрачені гроші – це втрачені гроші
Хоча деякі акції виплачують грошові дивіденди як спосіб повернути гроші інвесторам, облігації є борговими цінними паперами або позиками, випущеними компанією чи урядом. На відміну від акцій, облігації не надають інвесторам права власності на компанію. Інвестори, які купують облігації, можуть, натомість, отримувати періодичні відсоткові виплати, а після закінчення терміну погашення облігації основна сума або первісна інвестована сума повертається власнику облігації.





Просмотров: 1129
Другие новости