Компании

все компании

Cushman & Wakefield припиняє працювати в Україні

20 липня 2022 року, 11:02
Trident Consulting, відома як Cushman & Wakefield Ukraine – провідна консалтингова компанія в галузі комерційної нерухомості країни, припиняє свою діяльність з 31 липня цього року, повідомив керуючий директор компанії Нік Коттон у Linkedin.

"З великим жалем після 28 років безперервної роботи в Україні нам довелося ухвалити це важке рішення. Після вторгнення РФ в Україну 24 лютого цього року переважна більшість поточних завдань була або скасована, або призупинена на невизначений термін. На жаль, незважаючи на всі наші зусилля, продовження роботи просто неможливе", - написав він Linkedin.

За його словами, 13 колишніх фахівців Trident Consulting обійняли посади у ширшій міжнародній мережі Cushman & Wakefield.

"Деякі з колишніх співробітників, що залишилися, в Україні створюють нову консалтингову компанію під новою назвою, і ми бажаємо їм усіляких успіхів. Наші думки і постійна підтримка з усіма, хто залишився в Україні", - написав він.

Сам Коттон повернувся до Лондона та працює в Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefield (Нью-Йоркська фондова біржа: CWK) – провідна міжнародна компанія, що надає консалтингові та агентські послуги у сфері комерційної нерухомості.




Просмотров: 400
Другие новости