Компании

все компании

Новые акции на полёты от WINDROSE

28 вересня 2021 року, 17:52
Новые акции на полёты от WINDROSE

Подорожувати Україною зручно та швидко можливо, якщо правильно обрати транспорт. І найкращий вибір — це літак!

У червні 2020 року українська авіакомпанія WINDROSE відкрила програму внутрішніх авіаперельотів Україною. Починалась мережа перевезень з 6 найбільших українських міст. Наразі WINDROSE здійснює польоти вже за 12-ма напрямками: Київ, Львів, Івано-Франківськ, Харків, Дніпро, Одеса, Херсон, Запоріжжя, Ужгород, Кривий Ріг, Чернівці та Миколаїв.

Тричі на день літаки WINDROSE хвилями вилітають з регіонів до Києва. Аеропорт “Бориспіль” має зручну локацію та є пунктом транзиту. І відповідно декілька разів на день рейси відправляються з Києва до 11 міст. Сполучення з Києвом дає пасажирам можливість гнучко планувати свої подорожі як Україною, так і у міжнародних напрямках.

З початком нової програми WINDROSE оновила свій флот — внутрішні перельоти здійснюються переважно на літаках ATR 72-600. Це літаки підвищеної безпеки, надійності та комфорту, спеціально розроблені для регіональних рейсів.

За словами генерального директора WINDROSE Володимира Каменчука, головна мета цієї програми — створити звичку літати Україною. Ідея створити повноцінну мережу польотів виникла давно, але можливість втілити її з’явилася лише у 2020 році.

Українці насамперед мають зрозуміти, що подорожувати літаком всередині країни – доступно та комфортно.

Регіональні перельоти мають попит серед українців. Однак авіакомпанія WINDROSE намагається розповісти про можливість подорожувати літаком якомога більшій кількості людей, а також заохотити клієнтів різними цікавими пропозиціями.

Наприклад, з вересня 2021 року авіакомпанія відновила продаж авіапроїзних. Ця послуга допомагає заощаджувати, якщо ви часто подорожуєте Україною. Ви купуєте певну кількість перельотів за фіксованим тарифом, який не змінюється залежно від дати вильоту. До того ж авіакомпанія додала послугу “замороження” та продовження терміну дії сертифікату. Зараз доступно 4 типи авіапроїзних:

- Жовтий

- Блакитний

- Жовто-блакитний

- Жовто-блакитний +

Детальніше про умови тарифів ви можете дізнатися на сайті:

https://windrose.aero/tickets/travel_card/





Просмотров: 473
Другие новости