Компании

все компании

Ассоциация рыболовов Украины проведет пресс-конференцию посередине Днепра

13 серпня 2019 року, 13:33
Стан головної річки України критичний. Дніпро вже не «риве», він тільки стогне ... річка вмирає!

У самому центрі столиці прямо посередині Дніпра, можна стояти по коліно у воді. Велика найдавніша річка Європи катастрофічно міліє. У столичній акваторії з'явилося 56 мілин, які незабаром можуть стати островами. Споживацьке ставлення до річки призвело до того, що земснаряди працюють не на благо річки і суспільства, прибираючи наноси і розчищаючи судноплавний хід (фарватер), а виходячи з корисливих цілей, видобуваючи пісок на продаж. В результаті між мостом Метро і мостом Патона на середині річки, стало настільки дрібно, що вже з води визирають "нові" острова.

16 серпня 2019 року на мілководній ділянці поблизу моста ім. Патона, прямо посеред Дніпра відбудеться прес конференція «Пішки по Дніпру. Хто вбиває головну річку України? ». Вчені, чиновники і громадськість розкажуть про причини такого стану головної водної артерії України.

Для проведення прес конференції представників ЗМІ вивезуть на катерах, захід буде проходити посеред Дніпра. Всі бажаючі зможуть прогулятися по коліно у воді на мілині.

У прес-конференції візьмуть участь: представники Мінприроди, Агентства водного господарства України, Держекоінспекції, Інституту гідробіології НАН України, Інституту водних проблем і меліорації НААН України, КП «Плесо», експерти Національної екологічної Ради України.

Організатори: Асоціація рибалок України, Водно-моторний Клуб «Видубицький», Асоціація човнярів Київщини, Водно-моторний Клуб «Фенікс», ГС «Ми Українці», ГО «Україна. Воля. Життя ».

Місце і час збору учасників: 16.8.2019 в 10-30 Набережно-Печерська дорога, 8 (човнів станція РОП №1).

Акредитація через дотримання Правил безпеки поведінки на воді ОБОВ'ЯЗКОВА: тел: (067) 140-01-24 - Олександр





Просмотров: 997
Другие новости