Компании

все компании

В України розвивають виробництво курятини без антибіотиків під ТМ "Епікур"

17 квітня 2019 року, 11:49

ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" (Волинська обл.) інвестує EUR38 млн у будівництво нового цеху з переробки курятини, який дасть змогу подвоїти виробництво, повідомила гендиректор підприємства Аліна Сич. За її словами, потужність нового цеху становитиме 13,5 тис. бройлерів на годину. Будівництво планується завершити за півтора-два роки. Компанія вироблятиме на цьому майданчику продукцію під ТМ "Епікур" - куряче м'ясо, вирощене без антибіотиків і стимуляції росту.


«Сьогодні Епікур став більше, ніж просто бренд курячого м'яса, виробленого без використання антибіотиків і стимуляції росту - це принципово новий формат виробництва продукту та ведення бізнесу, який несе на ринок нову якість, цінності і культуру» - говорить Аліна Сич, Генеральний директор ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика»

"Щомісячний приріст продажу м'яса бренда "Епікур" становить близько 43%. Ми вирощуємо 4,6 млн голів одноразової посадки. Оскільки попит на нашу продукцію зростає, ми розпочинаємо будівництво нових потужностей, щоб збільшити обсяги виробництва. В рамках загального виробництва фабрики частка "Епікуру" становить понад 30%, решта вирощується за стандартною технологією", - розповіла О.Сич у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За її словами, компанія планує відвести більшу частину нових потужностей для виробництва бренда "Епікур". Продукцію під цим брендом компанія реалізовує в торговельних мережах "Ашан", "Метро", "Фуршет", Novus, "Фора", "Велика Кишеня", "МегаМаркет" та інших, наразі виходить на мережу "Сільпо".

"Пріоритетом для нас є розвиток бренда "Епікур" саме в Україні. Частка експорту в підприємства незначна - близько 5-6%. Наразі ми постачаємо сертифіковану продукцію Halal до країн Близького Сходу та Африки під ТМ Al Dalal chicken і Delika. Новий цех дасть змогу збільшити виробництво та пройти всю необхідну сертифікацію для експорту в Європу", - зазначила гендиректор компанії.


ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" - українсько-голландське підприємство, входить до складу ДК Openmind. До інфраструктури фабрики входять 100 пташників, цех із переробки та комбікормовий завод потужністю 10 тис. тонн на місяць.


Компанія виробляє курятину під брендом "Епікур" без антибіотиків і стимуляції росту, а також курятину під ТМ "Чебатурочка". Має сім філій у Володимирі-Волинському, Львові, Києві, Вінниці, Житомирі, Харкові та Одесі.

За результатами 2017 року частка птахофабрики становила близько 6% українського ринку.

Засновником і гендиректором Openmind є Олексій Коваленко.


По материалам: Интерфакс-Украина





Просмотров: 2493
Другие новости