Компании

все компании

General electric може замінити «Луганськтепловоз»

20 листопада 2017 року, 17:32
Американська корпорація General Electric може замінити «Луганськтепловоз», аби вирішити проблему дефіциту тепловозів. Про це в інтерв'ю для «Економічної правди» заявив в.о. «Укрзалізниці» Євген Кравцов.
«Щодо локомотивів знаходимося на стадії переговорів з американською корпорацією General Electric. Для мене це важливе питання. Воно полягає в тому, щоб ми могли залучити нову тепловозну техніку в Україні в 2018 році…Раніше питань, пов'язаних з тягою тепловоза, а не виникало. Тепер потрібно швидко перебудовувати систему», – йдеться в інтерв'ю.
За словами в.о. глави «УЗ», до кінця поточного року підвищення вартості на пасажирські квитки не буде. Однак в наступному році вартість тарифів на пасажирські перевезення буде переглянута. Це пов'язано з сегментацією поїздів, яку планує компанія: можливе розділення на три категорії – комфорт, стандарт і економ.
Стосовно вантажних перевезень, за словами в.о. голови «УЗ», підвищення тарифу в жовтні 2017 року на 15% недостатньо. При цьому за його словами, піднімати тарифи потрібно було ще в лютому – за цей час компанія могла б отримати ще 6 млрд грн прибутку.
Керівник підприємства також відзначив, що «Укрзалізниця» дає 4% ВВП, її чистий дохід «Укрзалізниці» за 10 місяців склав 60 млрд грн.

По материалам: Mind





Просмотров: 2184
Другие новости