Компании

все компании

Павел Тамборські призначений Президентом Варшавської фондової біржі

24 липня 2014 року, 12:29
 26 червня 2014 року на Загальних зборах Варшавської фондової біржі Президентом Правління Варшавської фондової біржі було призначено Павела Тамборські  

•   Проведенная Загальних зборів було відкладено до 15 липня 2014 р за запитом акціонера.

 

26 червня 2014 року Правління ВФБ прийняло Резолюцію про призначення нового Президента на новий строк правління після закінчення повноважень нинішнього Правління Біржі. Павел Тамборські був призначений Президентом Правління ВФБ. Резолюція була прийнята більшістю голосів на запит Державного казначейства – акціонера ВФБ, що представляє 35% статутного капіталу. Рішення щодо складу нового Правління біржі вступить в силу після погодження з Комісією по фінансовому нагляду, в той час як призначення пана Павела Тамборські має бути схвалено Комітетом з розгляду запитів про згоду на працевлаштування осіб, що виконують публічні функції, призначеним прем’єр-міністром. 
На запит Державного казначейства проведення Загальних зборів було відкладено до 15 липня 2014 року.  
Чинний склад Правління Біржі буде управляти компанією, поки новий склад Правління не будо сформовано. 

Павел Тамборські

З 2012 року - працював в якості заступника Держсекретаря в Державному казначействі, де був відповідальним за процеси приватизації, включаючи ті, що були проведені на публічному ринку. Він координував співпрацю консультантів, глобальних інвестиційних банків та інвесторів. Був відповідальним за просування фінансового та ринку капіталу Польщі серед іноземних інвесторів. В рамках його повноважень наглядав за компаніями, включаючи компанії з фінансового сектору, в яких Державне казначейство володіє великою кількістю акцій. Він координував розвиток так впровадження дивідендної політики Казначейства. 

З 2010 по 2012 г. – працював в компанії Wood & Co, незалежному інвестиційному банку, який спеціалізувався на Центральній та Східній Європі, де Павел Тамборські виконував роль Голови відділу інвестиційно-банківських послуг. 

До цього з 1994 року - працював в Unicredit Group (в той час це був CAIB, частина Creditanstalt Bankverein AG).  Раніше працював Bank Staropolski SA, де він почав свою кар’єру на ринку капіталу, як брокер, де він допомагав запроваджувати одні з перших брокерських операцій в Польщі, після чого він приєднався до брокерського відділення банку Wielkopolski Bank Kredytowy S.A. (сьогодні Bank Zachodni WBK SA).  

В Unicredit CAIB він очолив інвестиційно-банківську команду Варшави (Голова інвестиційно-банківського відділення і Член Виконавчої ради Unicredit CAIB Poland). З 2008 він був одним з керівників Лондонської команди по ринку капіталу, відповідальної за Центральну та Східну Європу. 

Протягом його кар’єри в Unicredit Group, Павел Тамборські відповідав за консультування багатьох з найбільших польських та іноземних корпорацій, підприємців та інвесторів по широкому спектру публічних та не публічних угод на ринку. До них відносяться випуск акцій, облігацій, а також злиттів і поглинань і операцій по приватизації. 

По материалам: ipowse.com.ua





Просмотров: 1925
Другие новости