Стартапи

Стартапи 31.05.2024

ЄБРР надав корпорації "Еспер" $2,5 млн для виробництва біонічних протезів верхніх кінцівок в Україні

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надав американській корпорації "Еспер" $2,5 млн для розширення виробничих потужностей для виробництва біонічних протезів верхніх кінцівок в Україні в рамках проєкту "Елізіум".

ЄБРР виробництво біонічний протез Еспер
Стартапи 30.05.2024

Merck купує стартап EyeBio за $3 млрд

Американська фармацевтична група Merck & Co. досягла угоди про купівлю стартапу EyeBio, що займається розробкою препаратів для лікування очних захворювань, пише Financial Times з посиланням на заяву глави EyeBio Девіда Грюйера.

Merck Стартап EyeBio
Стартапи 07.05.2024

Космічна компанія Privateer купує Orbital Insight і залучає $56,5 млн

Стартап співзасновника Apple Стіва Возняка, компанія Privateer, залучила $56,5 млн і придбала аналітичну фірму Orbital Insight. Це злиття додасть картографічні та аналітичні послуги до пропозицій Privateer щодо космічних даних, повідомляє в понеділок Reuters.

Возняк Privateer Orbital Insight
Стартапи 22.04.2024

Об украинском цементе для восстановления Украины - эксперт

Цемент, как основной строительный материал, будет ключевым для восстановления Украины. Самым верным способом выбрать качественный цемент - это выбрать заводской цемент.

Укрцемент восстановление Украины украинский цемент
Стартапи 27.02.2024

Alibaba стала провідним учасником найбільшого інвестраунду для китайських АІ-стартапів

Китайський інтернет-гігант Alibaba виступив провідним інвестором у рамках раунду фінансування китайського стартапу Moonshot AI, що спеціалізується на генеративному (створює контент і використовується, наприклад, у ChatGPT - ІФ-У) штучному інтелекті (ШІ), пише Bloomberg із посиланням на обізнані джерела.

Alibaba інвестраунд АІ-стартап
Стартапи 15.01.2024

У "Філіп Морріс Україна" змінився фіндиректор

Сергія Кальнооченка, який прийшов у "Філіп Морріс Україна" з банківського сектору близько 11 років тому з досвідом роботи в ING і UniCredit Bank, призначено фінансовим директором компанії, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в її прес-службі.

Філіп Морріс Україна Сергій Кальнооченко
Стартапи 06.12.2023

Стартап X.Ai Ілона Маска почав інвестраунд на $1 млрд

Американський стартап X.Ai Ілона Маска планує залучити акціонерний капітал на суму до $1 млрд, йдеться в повідомленні цієї компанії зі сфери штучного інтелекту (ШІ) на сайті Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США.

Стартап Маск X.Ai інвестраунд
Стартапи 16.11.2023

U.Ventures инвестировал $4 млн в 8 украинских и 1 молдавский стартап

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) через фонд поддержки стартапов U.Ventures с начала полномасштабного вторжения России инвестировал $4 млн в украинские Instock, Haiqu, Cloudprinter, NewHomesMate, Speedsize и Bloomcoding, а также в еще две компании, информация про которые не раскрывается, и в молдавский стартап.

Стартап U.Ventures
Стартапи 22.09.2023

Kormotech инвестирует в стартапы в сфере заботы о животных

Крупнейший украинский производитель кормов для кошек и собак Kormotech создает венчурный фонд, который будет инвестировать в развитие petcare и petfood стартапов, сообщили в пресс-службе компании агентству "Интерфакс-Украина".

Стартап животные Kormotech
Стартапи 21.09.2023

Kormotech інвестує у стартапи у сфері турботи про тварин

Найбільший український виробник кормів для кішок і собак Kormotech створює венчурний фонд, який буде інвестувати в розвиток petcare і petfood стартапів, повідомили в прес-службі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

тварина Kormotech стартапи