Компании

все компании

Новини

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

На думку українців, країни арабського світу в російсько-українській війні займають нейтральну позицію. Про це стало відомо за результатами спільного дослідження компанії Active Group та аналітичного центру Experts Club "Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії", яке було представлене в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

15 травня 2024 года, 19:27 // Active Group, економіка, Максим Уракін, Experts Club, опитування, соціологія, Близький_Схід, Центральна_Азія, Олександр Позній, Андрій Єременко

Українські порти майже у 2 рази збільшили обробку вантажів

Українські порти в січні-квітні обробили 37,7 млн т, що в 1,7 раза більше, ніж за аналогічний період 2023 року, повідомила Адміністрація морських портів України (АМПУ) у фейсбук у середу.

15 травня 2024 года, 19:16 // вантаж, обробка, Українські порти

ЕБРР подтвердил прогноз роста ВВП Украины на 3%

Рост валового внутреннего продукта Украины в этом году замедлится до 3% с 5,3% в прошлом, однако в следующем году ускорится до 6%, сообщается в обновленном региональном экономическом отчете ЕБРР, обнародованном в среду.

15 травня 2024 года, 18:01 // ввп, ЕБРР

18 травня відбудуться урочистості з нагоди Дня сорту винограду «Одеський чорний» - УКРСАДВИНПРОМ

18 травня 2024 р. в ННЦ «Інститут виноградарства та виноробства ім. В. Є. Таїрова» відбудуться урочистості з нагоди Дня сорту винограду «Одеський чорний».

15 травня 2024 года, 18:00 // вино, виноград, Укрсадвинпром, Печко, виноробство, Одеський чорний

В Киеве представлена оценка общественного мнения относительно деятельности украинских органов власти и институтов

Обеспечение стабильности энергосистемы и организация международной поддержки - с такими задачами по мнению украинцев власть справляется лучше всего. При этом наиболее низкую оценку граждан получила деятельность государства в направлении борьбы с коррупцией и управления арестованным имуществом подсанкционных лиц. Такие данные соцопроса представлены компанией «Active Group» на пресс-конференции в агентстве «Интерфакс-Украина» в среду.

15 травня 2024 года, 17:55 // соцопрос, Active Group

Philip Morris официально открыл новую фабрику во Львовской области

Производитель табачных изделий Philip Morris International в среду официально открыл новую фабрику во Львовской области, в которую инвестировал $30 млн.

15 травня 2024 года, 17:42 // Philip Morris, фабрика, Львовская область

Singapore Airlines отримала рекордні прибуток і виручку

Singapore Airlines Ltd. у 2023-2024 фінансовому році, що завершився в березні, отримала рекордні прибуток і виручку завдяки відновленню попиту на подорожі після повного відкриття кордонів такими країнами, як Китай і Японія.

15 травня 2024 года, 17:24 // Singapore Airlines, рекорд, прибуток, виручка

ГЗК "Метінвесту" спрямували на підтримку своїх виробництв 2,3 млрд грн

Центральний, Інгулецький і Північний гірничо-збагачувальні комбінати (ГЗК) гірничо-металургійної групи "Метінвест" у 2023 році реалізовували інвестиційні проєкти, спрямовані на забезпечення стабільності виробничих процесів і капітальні ремонти техніки та обладнання, освоївши сумарно 2,3 млрд грн.

15 травня 2024 года, 17:06 // ГЗК, виробництво, Метінвест

"Укртрубопром" збільшив виробництво труб на 12,6%

Підприємства об'єднання "Укртрубопром" за підсумками роботи в січні-березні поточного року збільшили виробництво труб на 12,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року - до 142,5 тис. тонн.

15 травня 2024 года, 16:47 // Укртрубопром, труба, виробництво

Кабмин Украины начал служебное расследование в отношении замминистра образования Михаила Винницкого

Кабинет министров по представлению Национального агентства по предотвращению коррупции (НАПК) назначил служебное расследование в отношении заместителя министра образования и науки Михаила Винницкого.

15 травня 2024 года, 16:29 // Кабмин, расследование, Винницкий

Alphabet представила ШІ-асистента на основі моделі Gemini

Американська Alphabet Inc., що володіє Google, під час щорічної конференції для розробників представила програму Project Astra на основі штучного інтелекту (ШІ), яка може в реальному часі відповідати на запити з використанням відео, аудіо та тексту, пише Financial Times.

15 травня 2024 года, 16:11 // Alphabet, Gemini, ШІ-асистент

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Забезпечення стабільності енергосистеми та організація міжнародної підтримки – з такими завданнями на думку українців влада справляється найкраще. При цьому найбільш низьку оцінку громадян отримала діяльність держави у напрямку боротьби з корупцією та управління заарештованим майном підсанкційних осіб. Такі дані соцопитування представлено компанією «Active Group» на прес-конференції в агентстві Інтерфакс-Україна" у середу.

15 травня 2024 года, 15:53 // Active Group, соцопитування

ЄБРР підтвердив прогноз зростання ВВП України на 3%

Зростання валового внутрішнього продукту України цьогоріч сповільниться до 3% з 5,3% торік, проте наступного року прискориться до 6%, повідомляється в оновленому регіональному економічному звіті ЄБРР, оприлюдненому в середу.

15 травня 2024 года, 15:52 // ввп, ЄБРР

Philip Morris офіційно відкрив нову фабрику у Львівській області

Виробник тютюнових виробів Philip Morris International у середу офіційно відкрив нову фабрику у Львівській області, в яку інвестував $30 млн.

15 травня 2024 года, 15:34 // Philip Morris, фабрика, Львівська область

Фондові ринки Європи зростають у середу

Ринки акцій найбільших країн Західної Європи переважно зростають у середу, трейдери оцінюють статдані та звіти компаній.

15 травня 2024 года, 15:16 // Європа, Фондові ринки