Компании

все компании

BMW інвестує $2,8 млрд у завод у Китаї

30 квітня 2024 року, 16:42
Німецький автовиробник Bayerische Motoren Werke AG інвестує ще 20 млрд юанів ($2,8 млрд) у свою виробничу базу в місті Шеньян (адміністративний центр Ляонін), повідомляє агентство "Сіньхуа".

Кошти підуть на модернізацію і впровадження технологічних інновацій на заводі BMW Brilliance Automotive Ltd. (BBA) - спільного підприємства BMW і китайської Brilliance China Automotive Holdings Ltd.

"Заплановані інвестиції демонструють не тільки нашу впевненість у довгострокових перспективах розвитку китайської економіки, а й у подальшій взаємовигідній співпраці з нашими китайськими партнерами", - заявив голова правління BMW Олівер Ципсе. У 2026 році з конвеєра в Шеньяні зійдуть перші моделі нового покоління автомобілів BMW, зазначив він.

Останніми роками BMW нарощує інвестиції в Шеньян, де розташована найбільша виробнича база групи у світі. У листопаді 2023 року BBA завершила будівництво головного корпусу нового заводу з виробництва акумуляторів, загальний обсяг інвестицій в який склав 10 млрд юанів.

У 2023 році BMW поставила на китайський ринок загалом понад 820 тис. автомобілів марок BMW і Mini.



По материалам: агентство "Сіньхуа"





Просмотров: 132
Другие новости