Аналітика від компанії «КІНТО»



15 червня 2017 года
КИНТО

Вчора індекс Української біржі за результатами торгової сесії практично не змінився після попереднього росту протягом кількох торгових сесій на 3,6%. Два індексних папери біржі закінчили торгову сесію мінусом. Це акції двох енергокомпаній: «Центренерго» (-1,4%) та «Донбасенерго» (-1,8%). Один папір не змінився в ціні, два – підросли на величину менше, ніж на 0,7%. В силу особливості розрахунку індикатору УБ внески до його фінального результату були іншими: три плюси та два мінуси, що й обумовило нейтральну динаміку індексу.
Обсяги торгів індексними акціями на Українській біржі цієї середи помітно знизились в порівнянні з попереднім днем, і були на рівні лише трохи вищими за середньоденні за останні півроку, рік та півтора.
Світові фондові ринки. Вчора за результатами торгового дня композитний доларовий фондовий індекс ринків країн, які розвиваються, MSCI EM, додав 0,4%, широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 знизився на 0,3%, а широкий фондовий індекс США S&P 500 – втратив 0,1%, від свого історичного максимуму, досягнутого за день до цього.

Скачать документ

Источник: КИНТО

Другие обзоры рынка от КИНТО


Компании

все компании